• Winkelmandje

Totaalbedrag €0,00

Goed geregeld bij PC-Samenstellen.nl

Alle computer modellen zijn standaard voorzien van 4 jaar volledige garantie in Nederland en België. Dus mocht er een probleem zijn dan kan je de computer naar ons opsturen, zodat wij het probleem voor je oplossen.

4 jaar volledige garantie(GRATIS)

Met 4 jaar volledige garantie kun je de computer opsturen of brengen en kosteloos laten repareren. Alle defecte onderdelen worden zonder kosten gerepareerd en je krijgt in deze 4 jaar altijd weer een perfect werkend systeem terug.

Bij deze garantie betalen wij de verzendkosten om de PC weer naar jou toe te sturen, de kosten om de defecte PC hier te krijgen zijn voor jou.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Fabrieksgarantie

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het product.

Wat is het garantiebewijs van mijn artikel?

Bij PC-Samenstellen.nl geldt de factuur die je via e-mail ontvangt als garantiebewijs. Als je in de toekomst aanspraak wilt maken op de garantie, gebruik hiervoor dan de factuur van je bestelling.

Ben je toch niet helemaal tevreden over je product?

Ben je niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is erg vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd. Van ons mag je tenslotte wat verwachten. Wat dat precies is, zetten we graag even voor je op een rijtje.

Herroepingsrecht

Uiteraard kun je ook gebruik maken van je Herroepingsrecht.

Extra Garantie optie's:
- 4 jaar Premium Garantie [+ € 99,-]
- 4 jaar VIP Garantie [+ € 149,-]

Vast contactpersoon: Je krijgt van ons een echte computer expert toegewezen met veel ervaring. Als je een vraag of probleem hebt dan kun je deze persoon altijd bellen of mailen. Hij zal je PC persoonlijk repareren en nakijken. Iemand die zich verplaatst in jou en altijd zijn uiterste best doet om het uiterste uit jouw game beleving te halen.

De door PC-Samenstellen.nl aangeboden extra garantie doet niks af aan de wettelijke garantie waar je als consument recht op heeft.

*Ophalen kan alleen in Nederland, wanneer je toch voor deze garantie kiest en woonachtig bent in het buitenland dan krijg je van ons een gratis retour label om de PC bij een NL postkantoor gratis aan te kunnen bieden.

Meer uit Klantenservice