• Winkelmandje

Totaalbedrag €0,00

Eenvoudig jouw Laptop kopen

Een Laptop kopen is nog nooit zo makkelijk geweest bij PC-Samenstellen.nl. De Gaming Laptops kun je naar wens samenstellen. Deze High-end Laptops worden door ons op onze eigen assemblage afdeling geassembleerd. Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd! Heb je een vraag over het samenstellen van de Laptops? Neem gerust contact op met onze Product Experts.

 • Orion Ultrabook 14

  De Orion Ultrabook neem je overal mee naartoe!

  €499,00
  Bekijken
 • Orion 15,6

  Multitasken is geen probleem op de Orion 15,6. Daarnaast is de Orion 15,6 Laptop zeer geschikt om video's en foto's mee te bewerken.

  €799,00
  Bekijken
 • Orion 17,3

  De veelzijdige laptop die de PC overbodig maakt! De Orion 17,3 is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik zoals (school)werk en multimedia toepassingen. Daarnaast is deze laptop met een 17,3 inch scherm ook ontwikkeld voor gaming.


  €899,00
  Bekijken
 • Orion Plus 15,6

  De Orion Plus 15,6 is dé laptop voor entertainment en productiviteit.

  €999,00
  Bekijken
 • Orion Pro RGB 15,6

  Speel in stijl met deze unieke Gaming Laptop uit onze Orion serie. Deze laptop heeft een prachtige behuizing met RGB verlichting en is een krachtpatser op gamegebied!

  €1.349,00
  Bekijken
 • Orion Pro RGB 17,3

  De krachtigste laptop voor gaming en foto/videobewerking! Dankzij de snelle processor en videokaart die in de Orion Pro RGB 17,3 zit, speel je de nieuwste games op  de hoogste instellingen en bewerk je met gemak jouw video's en foto's!

  €1.549,00
  Bekijken

laptop kopen

Laptop kopen met zekerheid

Kies één van onze basis Laptops uit en pas deze naar eigen wens aan. Met een Laptop van PC-Samenstellen.nl ben je zeker van veel Gaming plezier. Al onze Gaming Laptops zijn voorzien van kwalitatief goede hardware en software en zijn getest door ervaren mensen. Alle modellen Laptops kan je naar eigen wens voorzien van extra hardeschijfruimte, werkgeheugen en andere extra opties. Hierdoor kan je je eigen droom Laptop bestellen.

Laptop kopen met standaard 2 jaar garantie

Bij PC-Samenstellen.nl zijn we overtuigd van onze kwaliteit en geven daarom 2 jaar volledige garantie op de onderdelen. Mocht er een onderdeel niet meer goed functioneren in die 2 jaar, dan wordt deze door onze technische dienst gerepareerd of direct vervangen. Dat betekent dat je nog langer kan genieten van je Laptop!

Een Laptop kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Je hoeft de Laptop niet zelf in elkaar te zetten. Dat doen wij namelijk al voor je. Je Laptop wordt kant-en-klaar thuisbezorgd. Het enige wat jij nog moet doen is de doos uitpakken en de stekker in het stopcontact stoppen. Met een Laptop van PC-Samenstellen.nl ben je zeker van veel plezier en zekerheid. Wij doen namelijk wat we beloven.

Stel je eigen Laptop samen

Kies zelf de onderdelen die je nodig hebt, zonder dat je zelf moet gaan sleutelen. Een Laptop kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies uit één van onze basis modellen en stel deze Laptop verder samen zodat het jouw unieke Laptop wordt. Een Laptop kopen die aan de jouw wensen en kwaliteitseisen voldoet. Betaal alleen nog maar voor onderdelen die jij nodig hebt!

Een Laptop kopen afhankelijk van je wensen

Bij PC-Samenstellen.nl kun je elke basis Laptop naar wens samenstellen. Het is namelijk afhankelijk welke games je wilt spelen op je Game Laptop, welke hardware daar precies nodig voor is om deze games zo goed mogelijk te draaien. Maar waar moet die Gaming Laptop aan voldoen? Heb je toch nog een vraag over je samenstelling? Geen nood! Onze Product Expert helpen je graag bij het kiezen en samenstellen van de juiste Gaming Laptop voor jouw games! Met het Trusted Shops - hét keurmerk voor webwinkels op zak ben je bij PC-Samenstellen.nl verzekerd van super veel Game plezier! Daarnaast geven wij op alle Gaming Laptops standaard 2 jaar garantie.

Heb je een vraag over het kopen van een Laptop?

Wil je een Laptop kopen en heb je daarbij nog een vraag? Onze klantenservice adviseert je graag bij het kiezen en samenstellen van de juiste Game Laptop voor jouw games! Naast Game Laptops die je kan samenstellen, bieden wij ook de beste en populairste Game Accessoires aan zodat jouw gehele setup compleet naar wens is. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

E-mail adres: support@pc-samenstellen.nl
Bel ons gerust: +31(0)594 - 580 240 - (Lokaal / basistarief)