• Winkelmandje

Totaalbedrag €0,00

Je eigen PC samenstellen

Kies één van onze basis PC's uit en pas deze naar eigen wens aan. Met een PC van PC-Samenstellen.nl ben je zeker van veel computer plezier. Al onze PC's zijn voorzien van kwalitatief goede hardware en software en zijn getest door ervaren mensen. Alle modellen PC's kan je naar eigen wens voorzien van extra hardeschijfruimte, werkgeheugen en andere extra opties. Hierdoor kan je je eigen droom PC bestellen.

PC samenstellen met standaard 4 jaar garantie

Bij PC-Samenstellen.nl zijn we overtuigd van onze kwaliteit en geven daarom 4 jaar volledige garantie op de onderdelen. Mocht er een onderdeel niet meer goed functioneren in die 4 jaar, dan wordt deze door onze technische dienst gerepareerd of direct vervangen. Dat betekent dat je nog langer kan genieten van je PC!

Een PC samenstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Je hoeft de PC niet zelf in elkaar te zetten. Dat doen wij voor je. Je PC wordt kant-en-klaar thuisbezorgd. Het enige wat jij nog moet doen is de doos uitpakken en de stekker in het stopcontact stoppen. Met een PC van PC-Samenstellen.nl ben je zeker van veel plezier en zekerheid. Wij doen namelijk wat we beloven.

Stel je eigen PC samen

Kies zelf de onderdelen die je nodig hebt, zonder dat je zelf moet gaan sleutelen. Een PC samenstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies uit één van onze basis modellen en stel deze PC verder samen zodat het jouw unieke PC wordt. Een PC samenstellen die aan de jouw wensen en kwaliteitseisen voldoet. Betaal alleen nog maar voor onderdelen die jij nodig hebt!