• Winkelmandje

Totaalbedrag €0,00

Wat zijn jullie retourmogelijkheden?

Retour sturen van producten kan volgens de algemene voorwaarden binnen 30 dagen zonder opgave van reden, met als uitzondering onze door de klant zelf aangepaste / samengestelde computers, omdat deze vallen onder de uitsluitingen in de algemene voorwaarden. Heb je toch nog een vraag over onze retourmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Product ruilen voor hetzelfde product

Wil je je product ruilen? Geen probleem. Je hebt vaak de volgende dag al een nieuwe in huis. Is je product defect, beschadigd of incompleet geleverd? Dan gaan we dat oplossen. Dit is wat je kunt doen.

1. Weet je zeker dat het defect is?

We weten uit ervaring dat producten in veel gevallen niet echt defect zijn, maar er bijvoorbeeld problemen zijn met de installatie. We raden je aan om de gebruiksaanwijzing nogmaals goed door te lezen. Heeft de gebruiksaanwijzing niet geholpen? Kies dan voor optie 2.

2. Is het product defect of incompleet geleverd?

Neem dan contact op met onze Klantenservice. Zij helpen je snel verder. Mocht het product niet te repareren zijn, dan ruilen we het product binnen de bedenktijd van 14 dagen graag voor je om.

Product ruilen voor ander product

Wil je het product binnen 30 dagen ruilen voor een beter alternatief? Dat kan. Meld je retour aan en geef aan welk vervangend product je wilt ontvangen.

Ruilen voor een goedkoper product

Is het vervangende product goedkoper dan het product dat je gaat retourneren? Dan krijg je het verschil teruggestort. Zodra we je product retour hebben ontvangen, heb je het vervangende product vaak al een dag later in huis. Het restbedrag krijg je binnen 14 werkdagen, na ontvangst van het retour gestuurde product, op je rekening teruggestort.

Ruilen voor een duurder product

Ook ruilen voor een duurder product behoort tot de mogelijkheden. Na ontvangst van je product maken we dit meteen voor je in orde en ontvang je van ons, per e-mail, een uitnodiging om het verschuldigde bedrag te betalen. Na ontvangst van je betaling heb je het vervangende product vaak al een dag later in huis.

Contactgegevens

Openingstijden

Meer uit Klantenservice