• Winkelmandje

Totaalbedrag €0,00

Heb je een vraag? Bel ons: +31 (0)594 - 580 240

Wanneer betalen wij terug?

Je krijgt je aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na je retourmelding teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wat krijg je terug?

Je krijgt het aankoopbedrag volledig terug. Kosten gemaakt voor één van onze aanvullende verzendopties, zoals bijvoorbeeld Rembourskosten kunnen we helaas niet terugbetalen.

Komt jouw product in aanmerking voor een deelvergoeding?

Doordat een product niet compleet of zichtbaar gebruikt is kan het zijn dat er waardevermindering is opgetreden, wanneer er sprake is van waardevermindering krijg je bericht van ons en krijg je de waarde van het product op dat moment terug. Wanneer je recht hebt op een deelvergoeding, dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om het product alsnog te houden.

Waar kan ik de status van mijn terugbetaling vinden?

De status van je terugbetaling kun je helaas niet ergens terugvinden, maar we verzekeren je dat we de ons aan de gestelde terugbetaal termijn na afhandeling van de retourzending aan zullen voldoen.

Ik heb geen terugbetaling ontvangen

Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op je rekening staat. We betalen altijd binnen 14 dagen na afhandeling van de retourzending. Staat het bedrag na 20 dagen nog niet op je rekening? Neem dan contact op met de klantenservice.

Ik heb geen factuur ontvangen, waar kan ik deze alsnog opvragen?

In je Mijn Account kun je je factuur gemakkelijk downloaden. Heb je geen account? Neem dan contact op met de klantenservice en zorg ervoor dat je je ordernummer bij de hand hebt. Wij sturen je dan direct de juiste factuur toe.

Biedt PC-Samenstellen.nl achteraf betalen aan?

AfterPay

Ja. Wanneer je tijdens het afrekenen kiest voor de betaalmethode AfterPay, dan wordt je bestelling geleverd en kan je achteraf betalen. Het totaalbedrag van je bestelling wordt dan via AfterPay geregeld. Daarbij zal je dan een mail ontvangen van AfterPay met de informatie die je nodig bent. Voor AfterPay rekenen wij 1% transactiekosten. 

SprayPay

Tijdens het afrekenen kun je ook kiezen om je bestelling in termijnen te betalen via onze betaalprovider SprayPay. Je kan je bestelling dan in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen van min. € 250,- tot max. € 5.000 voldoen. Hier rekenen wij geen transactiekosten voor.

Klantenservice

Contactgegevens

Openingstijden

Meer uit Klantenservice